avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinerea cetateniei romane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinerea cetateniei romane

va salut cu respect.sant cetatean roman casatorit an anul 1999 an Turcia cu cetateana turca,deci de 14-15 ani santem casatoriti şi avem 3 copii.an Romania nu am locuit dar dorim sa obtinem cetatenia Romana şi pentru sotie,toti detinem numai ea nu are.va rog cu respect sa ma andrumati şi pe mine,Va multumim.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:58, 7 Iulie 2014
Daca nu locuiti in Romania este greu sa obtineti cetatenia romana.[ link extern ]
Nu se poate. Trebuie sa indeplineasca mai multe conditii (vedeti pc. C, art. 8 din link) printre care sa fi locuit cu dvs. minim 5 ani pe teritoriul Romaniei si sa cunoasca limba romana la nivel macar satisfacator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cetateniei romane aisun aisun Buna ziua as avea si eu nevoie deajutorul dumneavoastra .sant cetatean roman de nationalitate turca am o relatie de un an cu un cetatean turc urmeaza sa ne ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei strainilor casatoriti cu cetateni romani DilaraCristina DilaraCristina Sunt casatorita cu cetatean turc de 7 ani,avand impreuna o fetita de 5 ani si jumatate.Sotul meu detine in prezent carte de rezidenta pentru membrii de ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane lumi24 lumi24 buna ziua as vrea sa stiu ce acte sunt necerase pentru obtinerea cetateniei romane prin casatorie ,cat dureaza si daca pot sa pedun actele fiind in alta ... (vezi toată discuția)