avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Extinderea numerelor provizorii la o masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Extinderea numerelor provizorii la o masina

Stie cineva va rog daca se poate prelungi valabilitatea numerelor provizorii ale unei masini?
In caz ca da imi puteti spune exact pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a realiza acest lucru.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate numere provizorii Alin.claudiu Alin.claudiu Buna seara.am si eu o problema , am achiziționat o masina din afara țării, am fost si am scos numere provizorii si cand m-am dus la rar ,au găsit probleme ... (vezi toată discuția)
Probleme acte masina atomix60 atomix60 Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere provizorii de germania pentru 3 zile relu58 relu58 Buna ziua, Am cumparat din Germania o masina second hand pe care am adus-o pana in Romania avand documentele masinii: briful mare, briful mic, verificarea ... (vezi toată discuția)