avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune - contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune - contract de intretinere

tatal meu a decedat in 1997,mama e in viata si mai suntem 3 frati,am facut succesiunea dupa tata,mama e persoana cu handicap grav../la pat...au o ingrijesc de 7 ani de cand s-a imbolnavit..fratii mai nu m-au ajutat cu nimic pana acum cu ingrijirea ei si nici nu au de gand sa o faca dar nu vor nici sa renunte la partea lor de mostenire dupa decesul ei ...,eu vrau sa fac un contract de ingrijire pana la decesul ei in schimbul partii ei de mostenire si toate cheltuielile de inmormantare sa le suport eu.../nu avem inca diviziunea facuta........pot face contractul de intretinere in conditiile acestea?adica fara diviziune?
Nube vorba de mostenire.
Vreti un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si se poate.
Se poate perfecta un contract de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de ingrijirie batrani bicuta408 bicuta408 Tatal meu a facut acte pentru ingrijire a parintilor , cheltuieli de inmormantare etc . Parintii au mai trait 5 ani bunica (imobilizata la pat) su bunicul inca ... (vezi toată discuția)
Succesiune după amândoi părinții. mai are sora mea vreun drept? nicoletaX32 nicoletaX32 Cine are drept de succesiune? Suntem 2 surori (eu sunt cea mare). Sora cea mica este casatorita si are 1 fata mare. In 1990-1994 a locuit cu noi (parintii si ... (vezi toată discuția)
Contract de ingrijire sau donatie? zefirzefir zefirzefir Mama vrea sa fie ingrijita mai departe de fratele meu, sotul ei fiind decedat(nu este tata copiilor mamei,noi 2 frati suntem din alta casatorie.) ... (vezi toată discuția)