Buna ziua ! Am si eu o intrebare :Am o firma de tamplarie pvc ! Dar nu am tinut niciodata contabilitate primara ! Am numai expertul contabil care se ocupa de op-uri , bilantul balanta etc.....Mi-a zis contabila ca nu e nevoie sa tincontabilitate primara ! e corect ? iar daca vreau sa o vand contractul pe care il am cu contabila se incheie si poate face un alt contract cu cel ce preia firma ?
Depinde ce intelege ea prin contabilitate primara.In principiu, nu poti ajunge la balanta si bilant fara contabilitate primara, asa ca, fara, e mai greu daca nu, imposibil.Contractul se poate prelungi indiferent de cine este administrator al societatii.
Contabilitate imm
Alex28
Buna ziua. Am o firma platitoare de impozit pe profit si platitoare de TVA. De la 1 Ianuarie se modifica ceva vis-a-vis de modul tinerii contabilitatii? Mai ... (vezi toată discuția)
Factura emisa eronat
miraj
Buna ziua, La o firma de termopan a fost emisa o factura sau doua care la explicatii a fost scris tamplarie pvc cu geam termopan in loc de usa sectionala garaj ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.