avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate primara la firma de tamplarie pvc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate primara la firma de tamplarie pvc

Buna ziua ! Am si eu o intrebare :Am o firma de tamplarie pvc ! Dar nu am tinut niciodata contabilitate primara ! Am numai expertul contabil care se ocupa de op-uri , bilantul balanta etc.....Mi-a zis contabila ca nu e nevoie sa tincontabilitate primara ! e corect ? iar daca vreau sa o vand contractul pe care il am cu contabila se incheie si poate face un alt contract cu cel ce preia firma ?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 08:59, 12 Mai 2009
Depinde ce intelege ea prin contabilitate primara.In principiu, nu poti ajunge la balanta si bilant fara contabilitate primara, asa ca, fara, e mai greu daca nu, imposibil.Contractul se poate prelungi indiferent de cine este administrator al societatii.
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
eu de la inceput nu i-am dat decat facturile pe care le-am emis si cele ce mi-au fost emise !! atat .
Chitante, bonuri de casa, state de plata salarii, bonuri de consum, etc, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate primara durusoctavia durusoctavia Ce operatiuni sunt considerate operatiuni de contabilitate primara (pentru fisa postului ma intereseaza)? (vezi toată discuția)
Contabilitate imm Alex28 Alex28 Buna ziua. Am o firma platitoare de impozit pe profit si platitoare de TVA. De la 1 Ianuarie se modifica ceva vis-a-vis de modul tinerii contabilitatii? Mai ... (vezi toată discuția)
Factura emisa eronat miraj miraj Buna ziua, La o firma de termopan a fost emisa o factura sau doua care la explicatii a fost scris tamplarie pvc cu geam termopan in loc de usa sectionala garaj ... (vezi toată discuția)