Buna ziua ! Am si eu o intrebare :Am o firma de tamplarie pvc ! Dar nu am tinut niciodata contabilitate primara ! Am numai expertul contabil care se ocupa de op-uri , bilantul balanta etc.....Mi-a zis contabila ca nu e nevoie sa tincontabilitate primara ! e corect ? iar daca vreau sa o vand contractul pe care il am cu contabila se incheie si poate face un alt contract cu cel ce preia firma ?
Depinde ce intelege ea prin contabilitate primara.In principiu, nu poti ajunge la balanta si bilant fara contabilitate primara, asa ca, fara, e mai greu daca nu, imposibil.Contractul se poate prelungi indiferent de cine este administrator al societatii.
Contabilitate imm
Alex28
Buna ziua. Am o firma platitoare de impozit pe profit si platitoare de TVA. De la 1 Ianuarie se modifica ceva vis-a-vis de modul tinerii contabilitatii? Mai ... (vezi toată discuția)
Factura emisa eronat
miraj
Buna ziua, La o firma de termopan a fost emisa o factura sau doua care la explicatii a fost scris tamplarie pvc cu geam termopan in loc de usa sectionala garaj ... (vezi toată discuția)