avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura emisa eronat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura emisa eronat

Buna ziua, La o firma de termopan a fost emisa o factura sau doua care la explicatii a fost scris tamplarie pvc cu geam termopan in loc de usa sectionala garaj si jaluzele. Facturile au fost date persoanelor fizice impreuna cu bonul fiscal . Mentionez ca bonul de consum in contabilitate este corect aferent facturi de achizitie. Majoritatea facturilor sunt emise pe tamplarie pvc cu geam termopan dar dintr-o eroare s-a gresit la denumire material.
Ce se poate face in situatia aceasta sa pot corecta facturile?
multumesc.
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt corecte inregistrarile efectuate? nicoletabeniuga nicoletabeniuga Microintreprindere platitoare de TVA COD CAEN 4334 activitate principala Informatii din certificatul constatator eliberat de ONRC: Sediu principal, nu se ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara la firma de tamplarie pvc lilisor83 lilisor83 Buna ziua ! Am si eu o intrebare :Am o firma de tamplarie pvc ! Dar nu am tinut niciodata contabilitate primara ! Am numai expertul contabil care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala confectionare si montaj ferestre si usi din pvc ionela11 ionela11 Buna ziua! Suntem o societate de constructii si am primit o factura de la un furnizor cu care am incheiat un contract pe care scrie confectionat si montat ... (vezi toată discuția)