Buna ziua, am lucrat inaintea nasterii copilului la un angajator si am realizat suplimentar venituri din colaborari (erau drepturi de autor cu contracte semnate lunar) si drepturi de autor fara contract realizate chiar la angajator (era platite pe state de plata). va rog sa-mi spuneti ce adeverinta trebuie sa depun pentru intocmirea dosarului de indemnizatie pentru cresterea copilului in cazul acestor venituri suplimentare in afara salariului? Este acelasi adeverinta tip care ne dau la primarie si acolo se specifica colaboratore - drepturi de autor sau ppur si simplu aduc adeverinta din fiecare institutie cu lunile si sumele realizate (cu specificarea venitului net si brut) ?
Fiecare din angajatorii dvs. (de la care obtineti venituri profesionale impozabile) completeaza acelasi tip de adeverinta pe care ati primit-o de la Primarie.
Nelamurire
ionu roman
Daca o persoana a realizat 12 luni anterioare nasterii copilului venituri supuse impozitului persoana poate beneficia de concediu si ... (vezi toată discuția)