avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta de venituri pentru dosar de indemnizatie de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta de venituri pentru dosar de indemnizatie de cresterea copilului

Buna ziua, am lucrat inaintea nasterii copilului la un angajator si am realizat suplimentar venituri din colaborari (erau drepturi de autor cu contracte semnate lunar) si drepturi de autor fara contract realizate chiar la angajator (era platite pe state de plata). va rog sa-mi spuneti ce adeverinta trebuie sa depun pentru intocmirea dosarului de indemnizatie pentru cresterea copilului in cazul acestor venituri suplimentare in afara salariului? Este acelasi adeverinta tip care ne dau la primarie si acolo se specifica colaboratore - drepturi de autor sau ppur si simplu aduc adeverinta din fiecare institutie cu lunile si sumele realizate (cu specificarea venitului net si brut) ?

Multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:08, 3 Iulie 2014
Fiecare din angajatorii dvs. (de la care obtineti venituri profesionale impozabile) completeaza acelasi tip de adeverinta pe care ati primit-o de la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire ionu roman ionu roman Daca o persoana a realizat 12 luni anterioare nasterii copilului venituri supuse impozitului persoana poate beneficia de concediu si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere! valery valery As vrea sa va intreb cum se calculeaza la mine indemnizatia de crestere a copilului? Am lucrat la o frabrica cu contract de munca, dar in acelasi timp eram ... (vezi toată discuția)
Acte necesare indemnizatie crestere copil la contract din dr de autor adriana102 adriana102 Ce documente sunt necesare pentru a depune dosarul la primarie pentru a primii indemnizatia de crestere copil in cazul veniturilor din contracte de drepturi de ... (vezi toată discuția)