avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legislatie salariu secretar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legislatie salariu secretar

Este valabila ORDONANTA nr. 9 din 30 ianuarie 2008 pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 6/2007 privind unele masuri de reglementare a drepturilor salariale si a altor drepturi ale functionarilor publici pana la intrarea in vigoare a legii privind sistemul unitar de salarizare si alte drepturi ale functionarilor publici, precum si cresterile salariale care se acorda functionarilor publici in anul 2007, aprobata cu modificari prin Legea nr. 232/2007, si pentru acordarea unor cresteri salariale pentru functionarii publici in anul 2008...............sau este abrogata?.....dar Legea 6/2007? Care se are in vedere la stabilirea unui salariu pentru functia de secretar?

Alte discuții în legătură

Salariu minim pentru cei cu studii superioare rambela rambela Lucrez in sistemul bugetar ca referent de specialitate cu studii superioare si am un salariu de incadrare de 922 ron.Conform HG nr 1051/2008,de la 1 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Modificarile din codul muncii privind concediul de odihna vera_tardea vera_tardea Buna ziua, va rog sa imi precizati in ce masura modificarile aduse de Lg.12/2015, cu privire la concediul de odihna( perioada de 18 luni si faptul ca o ... (vezi toată discuția)
Testare la reluarea activitatii functionarului public? IORDANA IORDANA Un functionar public care reincepe activitatea dupa suspendarea raportului de serviciu pentru concediu ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani, trebuie ... (vezi toată discuția)