avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Testare la reluarea activitatii functionarului public?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Testare la reluarea activitatii functionarului public?

Un functionar public care reincepe activitatea dupa suspendarea raportului de serviciu pentru concediu ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani, trebuie testat pentru cunostintele profesionale? Legea 188/1999 privind statutul functionarilor publici prevede doar emiterea unei decizii de reluare a activitatii, nefacand referire la procedura de reluare a activitatii.
Exista alte acte legislative care prevad procedura de reluare a activitatii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:30, 1 Iulie 2009
Ordonanta Guvernului nr. 6/2007 privind unele masuri de reglementare a drepturilor salariale si a altor drepturi ale functionarilor publici pana la intrarea in vigoare a legii privind sistemul unitar de salarizare si alte drepturi ale functionarilor publici, precum si cresterile salariale care se acorda functionarilor publici in anul 2007, aprobata cu modificari prin Legea nr. 232/2007, si pentru acordarea unor cresteri salariale pentru functionarii publici in anul 2008, prevede ca :
"Art. 38. - Functionarii publici ale caror raporturi de serviciu au fost suspendate in conditiile legii si care isi reiau activitatea incepand cu luna ianuarie 2008 vor beneficia de salariile de baza prevazute de prezenta ordonanta, dupa parcurgerea procedurii de reincadrare aplicate functionarilor publici in anul 2005, cu avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrarea in munca doca doca Buna ziua! Pentru reintegrarea in munca a unui functionar public, dupa suspedarea raportului de serviciu pentru cresterea copilului de pana la 2 ani trebuie ... (vezi toată discuția)
Legislatie salariu secretar cata32 cata32 Este valabila ORDONANTA nr. 9 din 30 ianuarie 2008 pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 6/2007 privind unele masuri de reglementare a drepturilor ... (vezi toată discuția)
Manager public mirela teodora mirela teodora Cum se stabileste/care este salariul de bază pentru manager public asistent? (vezi toată discuția)