Buna ziua! Parintii mei locuiesc intr-un apartament in chirie de la Primarie. Au acumulat datorii la intretinere, prin urmare, Asociatia a dat in judecata Primaria, care la randul ei a chemat in garantie chiriasii-adica parintii mei. Exista un dosar de executare, cu poprire atat pe salariul tatalui cat si al mamei. Din suma inscrisa in dosar deja s-a achitat jumatate la Asociatie (au dus copii dupa chitante la executor-chitante pe care se precizeaza ca sunt conform cu sentinta nr....). Parintii mei ar vrea sa termine de achitat plus cheltuielile de judecata si executare. Cum trebuie sa procedeze? in afara de copiile dupa chitante ce ar trebui sa mai faca? cum se procedeaza in astfel de cazuri? cum se inchide un dosar de executare? dupa ce se inchide, mai exista riscul ca Primaria sa ii poata evacua din apartament? va rog sa ma invatati cum sa procedez!
Plata nu are legatura cu evacuarea. Chiar daca veti plati, va poate evacua, daca nu platiti , sigur va vor evacua.
Dupa ce achitati, executorul va da un pv de incheiere a executarii si va ridica popririle.