avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită inchidere dosar executare datorii intretinere
Discuție deschisă în Executare silită

inchidere dosar executare datorii intretinere

Buna ziua! Parintii mei locuiesc intr-un apartament in chirie de la Primarie. Au acumulat datorii la intretinere, prin urmare, Asociatia a dat in judecata Primaria, care la randul ei a chemat in garantie chiriasii-adica parintii mei. Exista un dosar de executare, cu poprire atat pe salariul tatalui cat si al mamei. Din suma inscrisa in dosar deja s-a achitat jumatate la Asociatie (au dus copii dupa chitante la executor-chitante pe care se precizeaza ca sunt conform cu sentinta nr....). Parintii mei ar vrea sa termine de achitat plus cheltuielile de judecata si executare. Cum trebuie sa procedeze? in afara de copiile dupa chitante ce ar trebui sa mai faca? cum se procedeaza in astfel de cazuri? cum se inchide un dosar de executare? dupa ce se inchide, mai exista riscul ca Primaria sa ii poata evacua din apartament? va rog sa ma invatati cum sa procedez!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:26, 3 Iulie 2014
Plata nu are legatura cu evacuarea. Chiar daca veti plati, va poate evacua, daca nu platiti , sigur va vor evacua.
Dupa ce achitati, executorul va da un pv de incheiere a executarii si va ridica popririle.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare datorii intretinere adaiv adaiv Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutati cu informatii. Parintii mei locuiesc intr-un apartament in chirie de la Primarie. Au acumulat o datorie mare la ... (vezi toată discuția)
Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri oana_ioana oana_ioana Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
Obligatiile proprietarului ce inchiriaza apartamentul. legal23 legal23 Detin un apartament pe care l-am inchiriat ptr o suma modica unei rude care trecea printr-un moment mai greu in lupta cu viata.Nu exista un contract de ... (vezi toată discuția)