avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Recalculare salariu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Recalculare salariu

in anul 2012 mi s-a emis o dispozitie de promovare in clasa profesionala de consilier superior treapta 2 si aceasta dispozitie nu a fost comunicata la ANFP iar la prefectura a ajuns alta dispozitie cu acelasi numar.De la data de 01,06,2012 primesc salariul conform dispozitiei care acum nu este considerata legala si primarul a facut dispozitie de imputare a sumelor primite necuvenit in baza acestei dispozitii.
Este posibil un control de la ANFP .Care va fi rezultatul? cum ma va afecta pe mine personal? postul nu a primit avizul de la ANFP
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 12:05, 6 Iulie 2014
Ce e aia avansare in clasa profesionala???:hammer:
Avansare in treapta de salarizare?
Promovare in grad profesional superior?
Promovare in clasa?
promovare in clasa
Vi se va imputa diferenta de salariu si veti fi reincadrata corect, adica gradul asistent.

Legea nr. 284 din 28 decembrie 2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice

B. Reglementări specifice funcţionarilor publici
ART. 5
(1) Funcţionarii publici care absolvă studii universitare de licenţă în domeniul de activitate al autorităţii sau instituţiei publice, încadraţi pe funcţii publice cu nivel de studii inferior, se numesc, în condiţiile legii, într-o funcţie publică de execuţie cu gradul profesional de asistent din clasa corespunzătoare studiilor absolvite.
(2) În situaţia în care salariul de bază stabilit în condiţiile alin. (1) este mai mic decât cel avut anterior promovării, funcţionarul public îşi menţine salariul de bază avut anterior promovării în clasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici in anul 2010 roxanas roxanas In luna noiembrie 2010 am fost promovata in clasa din functia publica de executie de referent cl.III grad superior tr.1 gradatia 5 in functia publica de ... (vezi toată discuția)