avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile tutorelui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile tutorelui

Daca cineva fost numit tutorele unei persoane adulte cu handicap locomotor si debilitate mintala, fara a fi rude, are dreptul sa adopte aceasta persoana?

Ce cai de atac, pentru a evita o astfel de adoptie despre care se presupune ca urmareste doar beneficii materiale, au rudele de sange carora li s-a respins cererea de tutorat?

va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Punerea sub interdictie - debilitate mintala Raluca Bogdan Raluca Bogdan Buna ziua, Bunica mea sufera de debilitate mintala si pt a rezolva probleme juridice, familia noastra vrea sa demareze punerea sub interdictie. Va ... (vezi toată discuția)
Administrarea bunurilor unei persoane majore bolnava psihic miha2012 miha2012 Matusa mea, care locuieste in prezent cu mine si mama mea , mi-a facut o procura notariala, dupa obtinerea discernamantului de la I.M.L., pentru a-i vinde un ... (vezi toată discuția)
Buna seara! poate ma poate lamuri cineva care a intalnit acest ... Nela iordache Nela iordache Buna seara! Poate ma poate lamuri cineva care a intalnit acest caz: in urma decesului tatalui rezulta 4 mostenitori:sotia decedatului,care a decedat si ea si ... (vezi toată discuția)