avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichete de cresa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichete de cresa

pot beneficia de tichete de cresa daca am fost in concediu de crestere copil un an? (am optat de la inceput pentru un an, copilul are acum un an si o luna, am stat in concediu 11 luni) Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2014
CrisstinaMd, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 3 Iulie 2014
Potrivit Legii nr. 193/2006 privind acordarea tichetelor de cresa si a tichetelor de cadou, parintii care au copii cu varste cuprinse intre 0-3 ani, dar care nu beneficiaza de concediul si de indemnizatia acordate pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pot beneficia, lunar, de tichete de cresa in valoare de 430 de lei, acordate de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichet de cresa sorinacheis sorinacheis Ma aflu in Ccc si beneficiez de indemnizatie.Am sa ma intorc la servici cu 60 zile inainte sa implineasca copilul meu 2ani pt a beneficia de stimulent.Pot sa ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de cresa nicaloredana nicaloredana am o fetita de 2 ani si o luna. in septembrie o bag la cresa particulara care accepta tichete de cresa. intrevarea mea este daca beneficiez de aceste tichete ... (vezi toată discuția)
Tichete de cresa octavian09 octavian09 Se pot acorda tichete de cresa unui copil de 2 ani si 3 luni in conditiile in care mama naste cel de-al doilea copil va beneficia de concediu de maternitate (1 ... (vezi toată discuția)