avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIONARE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIONARE

AM O PRIETENA NASCUTA PE DATA DE 19.05.1956, SI AS DORI SA STIU CAND SE POATE PENSIONA. MENTIONEZ CA ARE O VECHIME DE 23 ANI SI 9 LUNI IN ROMANIA SI 6 ANI LUCRATI IN ITALIA.
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Mirela_victoria Salciuc , utilizator 11:56, 4 Iulie 2014
Limita de varsta la 60 de ani si 5 luni.
Pensie anticipata partiala cand veti indeplini conditia de stagiu de 30 de ani si 5 luni(Romania +Italia)fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi,pensie de invaliditate).
Va multumesc mult pt raspuns. Sa aveti o zi frumoasa!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala- se includ anii de cotizatie la casa de pensii ? vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna seara Stimati avocati , Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la o problema legata de doua situatii in care ma aflu eu si sotul meu : Atat eu ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare 57costel 57costel care este varsta de pensionare pentru barbat nascut 1957, luna mai? Vechimea in munca este 17 ani si 10 luni grupa II de munca, ... (vezi toată discuția)
Pensionare mariamaria52 mariamaria52 barbat nascut pe 17.03.1958,ani lucrati 31 din care 21 si 9 luni gr a-ll-a cand poate iesi la pensie? (vezi toată discuția)