avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social cu depozit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social cu depozit

Buna ziua,
Imi doresc deschiderea unui magazin online de haine. Voi avea prin urmare cateva cutii cu marfa primita de la furnizor. Intentionez sa deschid sediul social in apartament proprietate personala. Marfa as dori sa o depozitez in acelasi apartament.
Intrebare: pentru marfa depozitata este nevoie sa declar sediul social cu activitate lucrativa? Mai exista o alta solutie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:09, 3 Iulie 2014
Asa ar trebui...
Mergeti la ORC ca sa vedeti ce zic si ei...desi vor zice la fel...zic eu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Sediu social magazin online M_Bogdan M_Bogdan Doresc sa infiintez un srl-d pentru un magazin online cu suplimente nutritive,cosmetice bio si produse naturiste cu sediul social in apartamentul meu, cod caen ... (vezi toată discuția)
Depozitare marfa in sediu social(apartament locuit) qu3en_bee qu3en_bee Buna ziua spuneti-mi va rog am un magazin online de haine si vreau sa stiu daca este legal sa depozitez stocul de marfa in apartamentul in care locuiesc si in ... (vezi toată discuția)