avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Beneficiul contractului de inchiriere dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Beneficiul contractului de inchiriere dupa divort

cum se poate atribui beneficiul contractului de inchiriere catre titular ,daca aceasta a castigat divortul si culpa este a sotului, prin judecata nu se poate pt ca nu are domiciliu fostul sot , fiind citat de 2 ori si prin ziar o data ,fiind lipsa de procedura ,si daca se poate cumpara acea casa de catre titulara daca este divortata este bligatoriu sa fie trecut fostul sot in contractul de vanzare ?
Cel mai recent răspuns: --- , utilizator 08:50, 4 Iulie 2014
De ce e lipsa de procedura daca in final a fost citat in ziar ? A fost suspendat procesul? procesul poate contunia si in lipsa daca procedura de citare va fi indeplinita.
Vorbiti cu vanzatorul. Daca va aproba sa il cumparati, il veti cumpara singura divortata fiind.
va multumesc pt raspuns ,cumparatorul este afi si nu doreste vanzarea decat daca il trece si pe el in contract fiindca repartitia a fost data in timpul casatoriei ,legea 114/1996 al 2 spune ca beneficiul in astfel de cazuri se face prin cerere la propietrarul locator iar instanta intervenind doar in cazul in care exista mai multe cereri pt beneficiu ,de un an vreau sa cumpar daca sunt divortata e obigatoriu trecerea lui in contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract dutu daniel dutu daniel Am un spatiu inchiriat si vreau sa reziliez contractul dar nu mai dua de persoana careia i-am inchiriat spatiu. Ce ma sfatuiti sa fac? (vezi toată discuția)
Plingere penala ContSters101235 ContSters101235 O persoana in calitate de reclamant intr-un proces de divort face anume declaratii asupra adresei si situatiei paratului, pt ca acesta sa nu poata fi citat ... (vezi toată discuția)
Cat de mult poate tine un divort narcis_vl_ro narcis_vl_ro de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca ... (vezi toată discuția)