avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Sunt divortata si am in custodie un baiat de 14 ani,dupa divort am mai stat 4 ani cu fostul sot cu gandul ca se va schimba. acum mam hotarat si am plecat la parinti baiatu nu a venit cu mine si a ramas cu taicasu pt . prieteni ce este de facut copilu fiind in custodia mea si sa nu am probleme ??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:12, 5 Iulie 2014
Daca copilul vrea asa ce sa faceti...
Puteti merge la avocat cu tatal minorului ca sa incercati rezolvarea.
Puttei cere in instanta ca domiciliul copilului sa fie stabilit la tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)
Copil minor, incredintare tatalui Ovidiu calin Ovidiu calin Buna seara tuturor ! In randurile ce urmeaza o sa va scriu defapt pe scurt povestea mea de viata si asi dori daca se poate cineva care stie si este in ... (vezi toată discuția)
Divort ... increditare minori ContSters142247 ContSters142247 buna ,as avea si eu niste intrebari am un prieten care trece prin divort ... avand 2 copii minori (fata 9 ani , baiat 13) sotia lui a plecat de acasa fara ... (vezi toată discuția)