avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bataie, consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bataie, consecinte

Eeram la un bar si un om beat a sarit la mine la bataie mam verit iam dat un pumn el acazut cu capu de beton a avut nevoie ingrijiri medicale 60 de zile am dat declaratii am avut 2martori care au zis ca era beat si a sarit la mine intrun final.mia venit acasa de la procuror ca pana in prezent scandalu a fost provocat de partea vatamata ...dupa aproape un an sa dus din nou la spital sai puna o placa la cap.daca
el feresca Dumnezeu moare eu ce pot patii!!?rog un raspuns rapid muțtumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:56, 7 Iulie 2014
Probabil veti fi condamnat pentru ucidere din culpa.
Pentru lovituri cauzatoare de moarte, dacă se va dovedi legătura de cauzalitate dintre lovitura aplicată victimei și decesul acesteia.
Da, ati risca sa fiti condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte.
Dar, daca a sarit la dvs. poate ca va aflati in legitima aparare.
Ar fi bine sa mearga un avocat sa studieze dosarul ca sa inteleaga si sa va anunte daca poate fi retinuta legitima aparare.
Trebuie vazute probele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri provocatoare de moarte ce pedeapsa? loredana1009 loredana1009 buna ziua asi dori sa aflu ce pedeapsa poate sa primeasca prietenul meu . este incadrat la lovire provocatoare de moarte si din urma cu o executare de 3 ani . ... (vezi toată discuția)
Omor sau autoaparare? robiy robiy Buna ziua.Am o problema cu fratele meu care intr`o seara s-a dus intr`un bar si un barbat a sarit la el cu cutitul.In urma altercatiei,fratele meu nu a fost ... (vezi toată discuția)
Ce fel de infractiune? nebunel18 nebunel18 Faptul de-a arunca cu o piatra dupa cineva, daca acesta din urma il omoara ce fel de omor este? Deoarece agresorul doar avea intentia de-al rani grav, ... (vezi toată discuția)