avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lamurire

buna ziua!
am si eu o problema, sper sa ma puteti lamuri.
ce poti face in cazul in care ai o sefa isterica, aroganta si plina de ea? va spun ca a creat in cadrul serviciului o atmosfera f. tensionata, in care nu se mai poate lucra.
ideea e ca nici sefei ei ierarhic superioare nu te poti plange, ca zici ca sunt surori. sunt cam la fel.
eu personal, am avut de suferit din cauza asta, pe fond psihic, am inceput sa fac atacuri de panica. noroc ca am facut terapie si acum sunt ok. dar nu stiu pt. cat timp.
in aceasta situatie, cui te poti adresa vis-a-vis de comportamentul acesteia?
mentionez ca nimeni n-o deranjeaza cu nimic, toata lumea isi face treaba, dar ea e o femeie singura, frustrata si cred ca uraste pe toata lumea.
multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 17:13, 12 Mai 2009
La nivel legal va recomand o plangere pentru hartuire, insulta sau poate abuz in serviciu, la nivel moral (si normal) va recomand schimbarea locului de munca.
Succes
unde pot face plangerea?
multumesc mult
O puteti depune la Parchetul judecatoriei de pe langa:
a) locul unde a fost savarsita infractiunea;
b) locul unde a fost prins faptuitorul;
c) locul unde locuieste faptuitorul;
d) locul unde locuieste persoana vatamata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune verbala si fizica la servici vany vany Ce trebuie sa faca un salariat, din punct de vedere legal, cand in timpul serviciului si in timpul exercitarii atributiilor sale este agresat verbal de catre ... (vezi toată discuția)
Avem dreptul la casa cu chirie la stat? oxymaria oxymaria Am 36 de ani si sotul are 40 de ani, avem un copil in varsta de 15 ani. Nu avem nici un fel de proprietate si locuim cu mama mea in apartamentul ei ... (vezi toată discuția)
Hartuire la l-o ul de munca bibicarina bibicarina Sunt hartuita la locul de munca de șefa mea, când am fost la manager sa ii spun ca sunt înjurat, făcută proasta, ma înjura de mama, ma face proasta și ... (vezi toată discuția)