avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... agresiune verbala si fizica la servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

agresiune verbala si fizica la servici

Ce trebuie sa faca un salariat, din punct de vedere legal, cand in timpul serviciului si in timpul exercitarii atributiilor sale este agresat verbal de catre un alt salariat si vede ca acesta de abia se abtine sa nu-l agreseze si fizic?
Cel mai recent răspuns: ContSters80084 , utilizator 15:03, 13 Septembrie 2009
1. Acest aspect trebuie sa se regaseasca in Regulamentul intern al unitatii si prevazuta si o sanctiune pentru asa ceva.
2. Aveti un sef (sau mai multi) carora va puteti adresa.
asa este, exista un sef caruia i se poate prezenta problema, dar acesta spune ca nu are ce sa faca
Trebuie sa va adresati sefului ierarhic sau patronului (in cazul in care nu aveti alt sef direct) si sa ii sesizati aspectele prezentate mai sus!
In cazul in care sunteti lovita sau amenintata faceti plangere la politie !B-)
Agresivitatea verbala este o problema cu aceleasi solutii indifernt ca sunteti la serviciu sau in timpul liber...
Din pacate nu este niciun "buton" legal prin care sa o putem opri, exista doar resorturi de atitudine, de comunicare, sau de atitudine a colectivitatii..
1. Cum sa spuna "seful" ca nu are ce face? Una din indatoririle sale este sa aiba o echipa care sa se inteleaga si sa lucreze in armonie.
2. Daca nu ia nici o masura inseamna ca accepta ce se intampla sau are alte interese.
3. Adresati-va sefului acestui "sef"!

Alte discuții în legătură

Agresiune verbala pe strada Corina25 Corina25 Aseara in jurul orelor 22.15 ma indreptam catre casa,imi vedeam de drumul meu,dupa o scurta plimbare cu prietena mea.(eram singura,prietena plecand catre casa ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru agresiune. crush crush o prietena de-a a fost agresata de un vecin, atat verbal cat si fizic(o palma). a scos un certificat medico-legal, a facut plangere la politie, urmand sa se ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnie ContSters123185 ContSters123185 ieri am fost chemat la politie sub pretextul ca o fosta colega ma acuza ca prin e/mailuri trimise ei personal si la fostul meu loc de munca o insult si o ... (vezi toată discuția)