avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Imi pot trece fiica majora, fara nici un venit, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Imi pot trece fiica majora, fara nici un venit, coasigurata ?

Buna seara ! Citesc si raman uimita ! Poti trece coasigurat doar sotul , sotia sau parintii! Dar propriul tau copil major , fara nici un venit , ce este ?Nu este tot ruda de gradul 1 ?Copiii salariati isi pot lua parintii coasigurati , dar parintele salariat nu isi poate lua propriul copil , fara venit , coasigurat ?Imi poate da cineva un raspuns sigur ?! Imi pot lua fiica de 23 de ani , fara nici un venit, pe asigurarea mea ?Ce trebuie sa fac? Este urgent ! Va rog , care stiti sigur , raspundeti-mi ! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:49, 5 Iulie 2014
Gyna a scris:
Imi pot lua fiica de 23 de ani , fara nici un venit, pe asigurarea mea ?Ce trebuie sa fac?

Sigur, puteti lua fiica pe asigurarea dvs. pana la 26 ani (cu o singura conditie: sa fie studenta la ZI)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere suplimentara persoane in intretinere vs coasigurati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la persoanele aflate in intretinerea unui salariat. In Codul Fiscal sunt mentionate persoanele care se pot afla in ... (vezi toată discuția)
Persoane in intretinere, coasigurati anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: un salariat are un copil, 23 ani , student, bursa 300 lei - angajatul nu poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Coasigurat CalugaruFelicia CalugaruFelicia Buna ziua Am o intrebare la dvs ce acte sunt necesare sa prezint la servici pentru al lua pe fiul meu de 23 de ani in intretinere pentru ca nu mai lucreaza ... (vezi toată discuția)