Buna ziua,daca am restructurat un credit acum un1 an si 6 luni,iar veniturile mi s-au diminuat din nou,pot cere o noua restructurare?Daca garantia adusa pentru obtinerea creditului este peste soldul creditului ca valoare,banca imi poate refuza restructurarea obligandu-ma sa vand imobilul adus in garantie?
Dvs puteti cere, banca nu e obligata sa va accepte.
Nu va obliga acum sa vindeti imobilul, insa daca nu ajungeti la o intelegere privin plata ratelor, sa va diminueze ratele prelungind perioada de returnare si veti ajunge la imposibilitate de plata, rate restante.. veti ajunge in final si sa fiti executat silit, astfel veti pierde imobilul.
Evitati sa ajungeti la executare silita si de preferat ar fi sa gasiti dvs cumparator pt imobil decat sa fie vandut la licitatie.
Va multumesc pentru raspuns,vreau sa mentionez ca eu la aceasta data sunt cu ratele la zi,nu am restante ,doresc sa le cer doar reducerea ratelor pentru a avea un bun istoric in continuarea si sa nu ajung in imposibilitate de plata,intrucat reducerea veniturilor este pentru o perioada de cateva luni
Restante credit
exu
Buna ziua am o intrebare am 2 credite unde nu am mai platit de 4 luni din cauza ca am probleme financiare.Ideia este daca platesc partial adica 50-100 de lei ... (vezi toată discuția)