Buna ziua am o intrebare am 2 credite unde nu am mai platit de 4 luni din cauza ca am probleme financiare.Ideia este daca platesc partial adica 50-100 de lei pe luna mai poate sa ma dea in judecata pentru proprire?Va astept raspunsul dvs.Va multumesc
Este bine sa depuneti lunar o suma din rata de credit, dar aveti surpriza sa descoperiti ca din banii respectivi nu acoperiti nici penalitatile. Dupa 90 de zile de la neplata ratelor, firma de recuperari va preia soldul creditului, la care va adauga si alte costuri. Evitati pe cat posibil sa nu ajungeti la firmele de recuperare.
pai ok dar daca eu pun o suma anumita ma mai poate sa ma dea un judecata pentru proprire ??cum ar fi ca eu am rata de 300 de ron daca pun 50 sau 100 mai poate sa ma dea in judecata pentru proprire cat timp eu le pun in cont ceva??ajutatima va rog
Daca aveti 300 rata si dvs depuneti 100, veti inregistra penalitati pt restanta de 200, iar luna viitoare cand veti depune 100 , veti acoperi penalitatea si cam 50 din rata ( poate si mai putin) , asta insemnand ca restanta dvs va fi de 450 de lei. Dvs iar depuneti 100, asta insemnand ca ramaneti restant cu 350 pt care curg penalitati, iar luna viitoare veti avea 600 de lei restanta, asta inseamna ca aveti doua luni de neplata, cand se vor face 3 luni de neplata ( desi nu e nimic sa ii impiedice nici la 2), vor declara creditul scadent si eti ajunge la executare silita. Direct ceruta de banca sau de vreo firma de recuperari.
Pe mine ma intereseaza sa nu ajung cu proprire pe salar.Eu ma refer daca pun ceva in cont fie la banca fie la firma de recuperare ma mai poate da in judecata pentru executare silita daca eu cat timp pun ceva in cont.Astept un raspuns .Va multumesc
Credit
bobeicaalin
cam cat ar putea sa fie cheltuielile suplimentare valorii unui credit de nevoi personale in cazul in care nu poti platii rata si esti dat in ... (vezi toată discuția)
Credit bancar
vulpoi
buna ziua! am facut un credit la o banca comerciala in 2008, am platit ratele timp de 2-3 ani, ultima plata fiin in luna 03-2011, apoi fiind in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)