precizez ca el nu doreste sub nici o forma divortul. deci nu cred ca se pune problema unui martor comun. si eu nu am martori, adica nimanui nu ii place sa fie tarat prin tribunale. in astfel de cazuri e greu si pt prieteni. nu vor.
asta ar fi chiar culmea! s-a respins vreun divort in practica dvs judiciara, astfel? eu cred, poate ma insel, ca daca vrei sa divortezi, divortezi, independent de ce vrea celalalt. mai ales cand ai probe ca in continuare convietuirea e imposibila
S-au respins cereri de divort, da.
Daca dvs cereti divortul din anumite motive pe care nu le puteti proba sau motivele dvs nu sunt motive intemeiate pt un divort.. puteti avea surpriza sa va fie respinsa cererea.
Aveti nevoie de martori, va trebui sa gasiti doi fie din familie, colegi, vecini, prieteni..orice care fie a asistat la certuri, fie ca v-ati plans dvs ulterior.
Nu prea conteaza ca nu vor, citati, va trebui sa se prezinte altfel martorul poate primi amenda.
Nu e indicat totusi sa aveti un martor ostil sau sa va stricati relatia, gasiti torusi pe cineva care sa vrea.
Divort
cornel dumitru 1
Sunt in urmatoarea situatie: sotie infidela, nu doreste sa accepte sa divortam de comun acord,spunandu-mi \"sa ma duc in instant sa cheltui bani\" ca n-o ... (vezi toată discuția)