avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce constituie probe in divort?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce constituie probe in divort?

as vrea sa stiu daca pozele, filmarile, mesajele sunt acceptate ca si probe in divort? sau ce altceva, afara de martori>?
Cel mai recent răspuns: alexafarcas , utilizator 22:40, 6 Iulie 2014
E arhisuficient,puteti si fara aceste probe,dar va trebuie un martor comun.
precizez ca el nu doreste sub nici o forma divortul. deci nu cred ca se pune problema unui martor comun. si eu nu am martori, adica nimanui nu ii place sa fie tarat prin tribunale. in astfel de cazuri e greu si pt prieteni. nu vor.
Probabil ii place singuratatea in doi.Sotul poate cere respingerea actiunii de divort,invocand anumite cauze pe care voi le stiti.
asta ar fi chiar culmea! s-a respins vreun divort in practica dvs judiciara, astfel? eu cred, poate ma insel, ca daca vrei sa divortezi, divortezi, independent de ce vrea celalalt. mai ales cand ai probe ca in continuare convietuirea e imposibila
S-au respins cereri de divort, da.
Daca dvs cereti divortul din anumite motive pe care nu le puteti proba sau motivele dvs nu sunt motive intemeiate pt un divort.. puteti avea surpriza sa va fie respinsa cererea.
Aveti nevoie de martori, va trebui sa gasiti doi fie din familie, colegi, vecini, prieteni..orice care fie a asistat la certuri, fie ca v-ati plans dvs ulterior.
Nu prea conteaza ca nu vor, citati, va trebui sa se prezinte altfel martorul poate primi amenda.
Nu e indicat totusi sa aveti un martor ostil sau sa va stricati relatia, gasiti torusi pe cineva care sa vrea.

Alte discuții în legătură

Divort cornel dumitru 1 cornel dumitru 1 Sunt in urmatoarea situatie: sotie infidela, nu doreste sa accepte sa divortam de comun acord,spunandu-mi \"sa ma duc in instant sa cheltui bani\" ca n-o ... (vezi toată discuția)
Dacă depun cerere de divorț la tribunal,este posibil ca acesta ... Jokera Jokera Dacă depun cerere de divorț la tribunal,este posibil ca acesta sa nu se finalizeze dacă soțul nu dorește sa divorțeze? (vezi toată discuția)
Un sfat va rog- sotia a plecat din domiciliul conjugal impreuna cu minora exu exu Buna ziua am o mare problema aseara a plecat sotia mea cu fetita de 4 ani .a venit taicaso si au plecat la parinti iei.Ea zice ca vrea sa stea singura sa se ... (vezi toată discuția)