avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un sfat va rog- sotia a plecat din domiciliul conjugal ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un sfat va rog- sotia a plecat din domiciliul conjugal impreuna cu minora

Buna ziua am o mare problema aseara a plecat sotia mea cu fetita de 4 ani .a venit taicaso si au plecat la parinti iei.Ea zice ca vrea sa stea singura sa se gandeasca.Ce sa fac??Sfaturi va rog
Incercati sa discutati amiabil
Cu siguranta existe anumite motive pentru care sotia dvs. doreste sa fie singura si sa se gandeasca.Poate problemele pe care le aveti nu sunt atat de grave incat sa nu gasiti impreuna o rezolvare.Dvs. le cunoasteti cel mai bine.
in trecut au mai fost certuri.Si acuma dintro data.Ce sa fac sa astep sau...ce???
Mia zis ieri ca vrea sa divortam.Daca eu nu vreau ce se va intampla?
daca femeia dovedeste ca are motive intemeiate pt care cere divortul, veti divorta. Nu o puteti obliga sa ramana casatorita ca nu vreti dvs sa divortati.
nu inteleg ceva.Cum adica sa dovedeasca?

Alte discuții în legătură

Sfat-sotia a plecat de acasa si nu ma lasa sa vad copilul trendar trendar in urma cu o saptamana sotia a plecat de acasa cu fetita in varsta de 5 ani in timp ce eu eram in alta localitate de o saptamana nespunandumi nimic a plecat cu ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu? alecsiaflorin alecsiaflorin buna ziua.sunt insurat si am o fetita de 6 ani,in urma cu 2 zile a avut loc o cearta intre mine si nevasta urmata cu imbrinceli.in urmatoarea zi a venit tatal ... (vezi toată discuția)
Te poti razgandi la un divort amiabil? BadilaR BadilaR Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Sotul meu s-a decis sa divorteze dar din pacate motivele lui nu sunt atat de \"convingatoare\" nici pentru ... (vezi toată discuția)