avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sfat-sotia a plecat de acasa si nu ma lasa sa vad ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sfat-sotia a plecat de acasa si nu ma lasa sa vad copilul

in urma cu o saptamana sotia a plecat de acasa cu fetita in varsta de 5 ani in timp ce eu eram in alta localitate de o saptamana nespunandumi nimic a plecat cu actele ei si certificatu de casatorie la parintii ei si nu vrea sa inainteze divortu nu raspunde la telefon sa pot vorbi cu fata.adresa o avem la parinti mei dar noi am stat cu chirie eu nu pot inainta divortu si nu ma lasa sa vad fetita ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:05, 10 Februarie 2013
Daca doriti sa divortati, nu vad de ce nu puteti inainta dvs. divortul??????????

:sorry:

Puteti solicita Primariei unde s-a incheiat casatoria, eliberarea unui duplicat dupa certificatul de casatorie.
Ce doriti mai exact? Intai mergeti la usa sa vb cu sotia si copilul.
Apoi, daca doriti sa divortati, aratati in actiune ca ea are certificatul de casatorie.
Daca doriti sa vedeti copilul, incercati sa va intelegeti cu mama; daca nu merge, repede actiune vizita.
Da, pentru celeritate vorbiti cu mama sa rezolvati amiabil situatia.
Un proces oricat de urgent ar fi inseamna sa asteptati cam o luna si jumatate daca nu chiar si mai mult.
Daca nu va angajati avocat e posibil sa dureze mult mai mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile tatalui la separare ady_29 ady_29 Buna seara, Am problema cu care ma confrunt de cateva saptamani. Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator. Ma numesc Ionel, am 35 ani, sunt casatorit de 10 ... (vezi toată discuția)
Domiciliul copilului g3orgiana g3orgiana Buna ziua.vreau sa divortez de sotul meu cu care am un copil de 3 ani si 3 luni. In prezent stam cu parintii lui si vreau sa stiu daca vreau sa ma mut la ... (vezi toată discuția)
Familia - parasirea domiciliului impreuna cu minorul aovidiu75 aovidiu75 Buna seara Sunt casatorit de 5 ani si avem o fetita sotia a plecat de acasa eu zic premeditat cu tot cu copil acum ea fiind la socrii si nu pot sa mi mai vad ... (vezi toată discuția)