Buna ziua am o mare problema aseara a plecat sotia mea cu fetita de 4 ani .a venit taicaso si au plecat la parinti iei.Ea zice ca vrea sa stea singura sa se gandeasca.Ce sa fac??Sfaturi va rog
Adică sa aducă martori sau alte probe cu care sa convingă judecatorul ca relațiile dintre dvs ca soți sunt atât de rele ca aceasta căsătorie nu mai poate continua.
nu are motiv intemeiat nu ii lovita sau alte chesti.pur si simplu a venit taicaso si au plecat la parinti iei cu tot cu fetita de 4 ani.ce sa fac?is disperat
am aflat in principiu ce sa intamplat cauza a fost ca numa am stat in chirie numai noi.si ca am stat cu maicamea in casa.Dati sfaturi ce sa fac sa o conving sa se intoarca .va rog mult
Asa cum am mai pus o casatorie nu e sinonima cu inchisoare pe viata, adica daca unul dintre soti din motivele lui nu mai doreste sa continue nu poate fi obligat sa o faca. Dv, va puteti impotrivi cat doriti, pana la final..se ajunge la divort daca nu intervine o impacare intre parti. Incercati sa discutati amiabil numai dv. doi fara alte persoane si incercati sa gasiti o solutie. Faptul ca ati stat impreuna cu mama dv. este evident ca a declansat un conflict care nu a fost solutionat la timpul potrivit. Repet nu este de dorit amestecul nimanui, ma refer la parintii dv. ai ei , rude , prieteni ecc.