avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un sfat va rog- sotia a plecat din domiciliul conjugal ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un sfat va rog- sotia a plecat din domiciliul conjugal impreuna cu minora

Buna ziua am o mare problema aseara a plecat sotia mea cu fetita de 4 ani .a venit taicaso si au plecat la parinti iei.Ea zice ca vrea sa stea singura sa se gandeasca.Ce sa fac??Sfaturi va rog
Adică sa aducă martori sau alte probe cu care sa convingă judecatorul ca relațiile dintre dvs ca soți sunt atât de rele ca aceasta căsătorie nu mai poate continua.
nu are motiv intemeiat nu ii lovita sau alte chesti.pur si simplu a venit taicaso si au plecat la parinti iei cu tot cu fetita de 4 ani.ce sa fac?is disperat
am aflat in principiu ce sa intamplat cauza a fost ca numa am stat in chirie numai noi.si ca am stat cu maicamea in casa.Dati sfaturi ce sa fac sa o conving sa se intoarca .va rog mult
Asa cum am mai pus o casatorie nu e sinonima cu inchisoare pe viata, adica daca unul dintre soti din motivele lui nu mai doreste sa continue nu poate fi obligat sa o faca. Dv, va puteti impotrivi cat doriti, pana la final..se ajunge la divort daca nu intervine o impacare intre parti. Incercati sa discutati amiabil numai dv. doi fara alte persoane si incercati sa gasiti o solutie. Faptul ca ati stat impreuna cu mama dv. este evident ca a declansat un conflict care nu a fost solutionat la timpul potrivit. Repet nu este de dorit amestecul nimanui, ma refer la parintii dv. ai ei , rude , prieteni ecc.
Doar discutand puteti rezolva amiabil.
Vedeti care este problema concreta si vedeti cum o puteti rezolva.

E greu sa va dea cineva sfaturi cum sa va impacati.
Vedeti daca sunteti de acord cu ce vrea ea si decideti in consecinta.

Divortul se poate amana daca nu vreti sa divortati.

Cautati consilier matrimonial care sa va ajute la impacare daca doriti sa nu va despartiti dar trebuie sa coopereze si ea.
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat-sotia a plecat de acasa si nu ma lasa sa vad copilul trendar trendar in urma cu o saptamana sotia a plecat de acasa cu fetita in varsta de 5 ani in timp ce eu eram in alta localitate de o saptamana nespunandumi nimic a plecat cu ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu? alecsiaflorin alecsiaflorin buna ziua.sunt insurat si am o fetita de 6 ani,in urma cu 2 zile a avut loc o cearta intre mine si nevasta urmata cu imbrinceli.in urmatoarea zi a venit tatal ... (vezi toată discuția)
Te poti razgandi la un divort amiabil? BadilaR BadilaR Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Sotul meu s-a decis sa divorteze dar din pacate motivele lui nu sunt atat de \"convingatoare\" nici pentru ... (vezi toată discuția)