avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in Olanda
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in Olanda

Sunt cetatean roman casatorit in Olanda de 6 luni .Daca divortez si ma intorc in romania trebuie sa ii platesc sotiei pensie ? Tinand cont ca casatoria nu este oficializata in romania ?
Si a doua intrebare este: Ce se intampla daca nu divortez ci doar ma intorc in Romania unde am deja un copil de ingrijit ? Ma poate da in judecata sau imi pot continua viata asa ?
Va multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2014
marduc, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:25, 6 Iulie 2014
Intrebati in Olanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in olanda ContSters211095 ContSters211095 Buna Ziua, Doresc si eu disperata ajutorul d-voastra ! M-am casatorit in anul 2009 / 3 ianuarie cu cetatean olandez in Romania, Jud. Hunedoara (resedinta ... (vezi toată discuția)
Divort ro-nl snoo snoo sunt cetatean roman casatorita de un an si 3 luni cu un cetatean olandez in cazul unui divort am aflat ca se aplica legea olandeza cum ma pot documenta ce ... (vezi toată discuția)
Divort copil minor dubla cetatenie, domiciliu stabil in strainatate Mara R Mara R Buna ziua, as dori sa aflu daca se poate divorta in Romania, de preferinta la notariat, in urmatoarele conditii: - casatoria s-a incheiat in Romania acum 11 ... (vezi toată discuția)