avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1654 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozitul pe teren agricol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozitul pe teren agricol

Buna ziua!
As avea o intrebare:bunica a avut cateva hectare de teren agricol de care nu s-a mai interesat, nu am mai platit impozitul de multi ani, acuma vrem sa dam in arenda acela terenuri si trebuie sa platim impozitul aferent plus penalitati..Pe cat timp in urma se plateste impozitul?Unii ne zic ca pe 7 ani, alti ca pe 5 ani si alti pe 3 ani.Care este adevarul?
Cel mai recent răspuns: crisanlaura , utilizator 19:11, 6 Iulie 2014
Achitarea impozitului se prescrie dupa 5 ani, daca ei nu au efectuat acte de executare in aceasta perioada.
Adica noi numai in urma cu 5 ani trebuie sa platim?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de impunere anuala, titlu executoriu catalingcc catalingcc Buna ziua, In luna decembrie am tot vazut ca au fost emise fel si fel de somatii si titluri executorii pentru recuperarea datoriilor contribuabililor de ... (vezi toată discuția)
Actiune granituire sau se poate si altfel ? telecomanda telecomanda Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda intre doua persoane fizice AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea Buna ziua, as dorii sa stiu daca pot face un contract de arenda doua persoane fizice.Trebuie neaparat sa ai firma ca sa poti lua in arenda pamant?Ar exista ... (vezi toată discuția)