avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile parintelui
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile parintelui

Buna ma ajuta si pe mine cu un raspuns.... am lucrat 1an la o firma de mase plastice prin firma intermediara si am nascut la termen sa pot lua si concediu de cresterea copilului. Barbatul meu lucreaza tot unde am lucrat eu dar el e prin fabrica de 4 ani.Stiind ca toate care au nascut au primit prima pentru primul copil 4000 lei,si in jur de 3,4 barbati au luat si ei la fel. Numai noua nu ne-a dat spunand un sindicat de la lucru ca sotul nu poate lua deoarece eu am lucrat.Dar daca ei au luat sotul nu are tot acelasi drept? Astept un raspun!!!!!!! Va multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pierduta, recuperare Armando28 Armando28 Buna ziua! Am aflat azi 14.04.2014 cu stupoare ca ultima luna din cei 2 ani de indemnizatie trebuie sa primeasca tata banii in urma depunerii unui dosar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la doi ani VanessaMiha VanessaMiha Buna ziua ! Am si eu o intrebare dar mai intai sa spun intamplarile de dinainte ca sa intelegeti mai bine. Am lucrat si intre timp am ramas ... (vezi toată discuția)
Cci GogaL GogaL Va deranjez cu o problema! Pana in luna a 7 a am lucrat in România și din luna a 7 a M-am mutat alături de soțul meu in Berlin. El este cetățean ... (vezi toată discuția)