avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce indatorii am ca martor intr-un proces rutier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce indatorii am ca martor intr-un proces rutier

buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier in 2012 si am dat declaratie ca si martor(eram in spate nu am patit nimic) vreau sa mentionez ca lucrez in MAPN si in declaratie la spusele politistul am spus ca nu lucrez,Urmeaza ca se bage dosaru in tribunal si vreau sa stiu ce ar trebui sa fac,doresc sa se termine cat mai repede.
Trebuie sa spuneti adevarul si sa nu ascundeti nimic din ceea ce stiti.
Trebuie sa povestiti tot ceea ce cunoasteti cu privire la respectivul accident.
nu de dvs depinde cat va dura procesul . Ca martor va trebui sa va prezentati cand veti fi citat in caz contrar , daca declaratia dvs. are o relevanta hotaratoare veti fi adus in fata instantei cu mandat. Nu are importanta daca ati spus ca nu lucrati . Spuneti ca s-a interpretat gresit in acel momen de cel care v-a luat declaratia. Pentru dvs. nu este o povara acest proces, in principu veti vi audiat doar o singura data , ceea ce insemna ca veti fi prezent oar la un termen de judecata.
maine este prima infatisare in acest dosar dar eu nu am primit nici o citatie nimic.ce fac ?
Nu faceti nimic ,veti fi citat daca judecatorul va incuvinta audierea dvs,la primul termen in general se discuta despre probele ce urmeaza a fi administrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat ca martor cu catuse un om simplu un om simplu Buna, Ieri seara am fost vizitat acsa de un jandarm care a spus ca are un mandat de aducere pe numele meu la tribunal pentru data de maine dimineata in ... (vezi toată discuția)
Martori necitati in proces penal roberto3 roberto3 Buna ziua! Vreau sa intreb de ce din opt martori in total intr-un proces penal doi dintre ei nu au fost citati-mentionez ca cei doi erau chiar la fata locului ... (vezi toată discuția)
Declaratie martor cristiursa cristiursa DACA DAU O DECLARATIE IN CALITATE DE MARTOR IN CADRUL UNOR CERCETARI POLITIENESTI TREBUIE SA DEPUN JURAMANT MENTIONEZ CA NU ESTE INCEPUTA URMARIREA PENALA ... (vezi toată discuția)