avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Tatal meu imi poate face un card bancar daca eu sunt ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Tatal meu imi poate face un card bancar daca eu sunt in Italia ?

Salut. Am si eu o intrebare. Sunt in Italia de un an si ma intorc in Ro in noiembrie 2014 . Am nevoie de un card bancar dar avand in vedere ca in Italia nu am nici un fel de document nu il pot face aici. Tatal meu este in Romania. Intrebarea este : el poate sa faca un card pe numele meu avand in vedere ca imi este tata vitreg si nu purtam acelasi nume ? Si daca se poate , cum ar trebui sa procedeze si de ce documente ar avea nevoie ? Astept raspunsuri . Va mul:)tumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , utilizator 17:40, 7 Iulie 2014
cel mai eficient ar fi sa mearga la banca unde doriti sa va deschideti contul si sa intrebe ce acte va sunt necesare, deoarece fiecare banca are cerintele ei. Va poate reprezenta cu o procura speciala, prin care il mandatati sa deschida contul si sa-l administreze in numele si pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie penrtu copil gianinaursachi gianinaursachi buna ziua, sunt o mama divortiata cu o fetita di 10 ani, locuiesc in italia impreuna cu fetita de trei ani si 8 luni, unde lucrez fara contract de munca. ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare si incasare bani armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare aferenta unei procuri de vanzare -cumparare si incasare bani. In procura apare urmatorul ... (vezi toată discuția)
Somaj italia Opr88 Opr88 Buna ziua as vrea sa ma informati si pe mine cu o problema maicamea lucreaza in italia vrea sa obtina somaj dar iy trebuie rezidenta trebuie luata in spatiu ... (vezi toată discuția)