avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nelamurire- produs bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nelamurire- produs bancar

buna ziua

am o intrebare. un depozit bancar poate fi similar cu un contract de economisire creditare gen RAIFFEISEN BANCA PENTRU LOCUINTE.

multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:27, 7 Iulie 2014
banca pt locuinte e un produs bancar cu anumita dobanda si anumite conditii/ facilitati.
Interesati-va la banca despre acel produs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract banca pentru locuinte bionut87 bionut87 Buna ziua, Am incheiat un contract de economisire-creditare in 2011 cu o Banca pt Locuinte. In mai 2013 nu am primit prima de la stat (25%) nici macar ... (vezi toată discuția)
Plata comision de deschidere a unui contract de economisire ContSters103961 ContSters103961 Am fost la Banca sa imi scot un extras de cont la un depozit la termen si functionara de la Banca m-a convins sa fac un contract de economisire -creditare la ... (vezi toată discuția)
Tzeapa de la banca pt. locuinte? flori54 flori54 Buna ziua! In 2014 am pus prima suma de 1000 euro la Raiffeisen, banca pt locuite, suma la care statul adauga 250 euro. In contractul incheiat atunci, se ... (vezi toată discuția)