avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Contract de chirie retroactiv
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Contract de chirie retroactiv

Am avut un contract de inchirire valabil un an
pentru ca nu am mai stat acolo proprietarul l-a inchis.eu la lucru am primit pentru fiecare luna bani de chirie insa dupa 7 luni acesta a fost inchis ,nu am ceclarat inchiderea lui,eu primind in continuare acei bani.anul acesta s-a primit de la fisc o situatie in care apar cu neplata impozitului pentru cele 5 luni in care am primit bani de chirie dar nu am mai avut contract valabil.Intrebarea mea este ce pot face in situatia asta :pot face la fisc un contract retroactiv in alta parte pentru acea perioada si sa platesc impozitul si penalitatile pt un contract retroactiv?sau care este opinia dv?

Alte discuții în legătură

Urgent!!!!help plz! elenam. elenam. am avut magazinul inchiriat pe o perioada de 12 luni, cu contract la Administratia Financiara, contract pe care l-am inchis dupa 6 luni deoarece nu am primit ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ancutagrecu ancutagrecu Care pot fi urmarile in urmatoarea situatie - esti salariat mapn si primesti bani de chirie in baza unui contract de inchiriere. Contractul a fost reziliat la ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cu probleme costy2010 costy2010 Detinem un apartament pe care l-am inchiriat acum aproape 4 luni pe baza unui contract facut la agentia imobiliara care a venit cu chiriasul. La data semnarii ... (vezi toată discuția)