avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces pierdut-recurs pierdut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

proces pierdut-recurs pierdut

Buna seara!
Un proces pierdut pe nedrept,apoi un recurs pierdut tot nedrept.Cel care l a pierdut este motivat sa mearga mai departe.Pana la calea de atac extraordina C.E.D.O ce cai mai sunt?Pentru ca,sa recunoastem,se i au hotarari nu tocmai corete.Inaltii se lasa dusi de val in anumite cazuri,si cei nedreptatiti ajung sa nu mai aiba icredere in justitie,adica incepand de la primul prag,mediatori,consilieri,avocati,pana la treapta superioara,judecatori,procurori etc.Poate instanta sa dea hotarare definitiva la apel si poate fi audiat partea care a cerut apel? sau e ca la recurs doar cu inscrisuri?
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2014
ContSters325089, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters325089 , utilizator 18:38, 8 Iulie 2014
Daca ati pierdut tot doar la CEDO mai puteti anunge dar nu e cale extraordinara de atac.
Sa inteleg ca alte cai de atac nu mai sunt.Va multumesc!
La apel se poate audia paratul,sau doar la cererea reclamantului?Stiu ca la recurs nu se poate decat cu proba de inscrisuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil afd17 afd17 buna seara,va rog sa imi spuneti daca in cazul unui proces(conflict de munca),s-a castigat in prima instanta,apoi la recurs s-a pierdut,iar decizia dupa recurs ... (vezi toată discuția)
Dupã douã hotãrâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive se mai poate face ceva? razvancandrea razvancandrea după două hotărâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive, la fond - judecătorie și apel - tribunal.... se mai poate face ceva ? (civil, - ... (vezi toată discuția)
Dupa pierderea recursului la judecatorie se poate actiona la curtea de apel ? Lucian P Lucian P Buna ziua In urma pierderii procesului la judecatorie , am pierdut si recursul la TRIBUNAL. Pot actiona si la Curtea de Apel ? Sau unde ? Procesul are ... (vezi toată discuția)