avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract locatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract locatiune

Buna seara
In aprilie am incheiat un contract de locatiune pe o perioada de 1 an de zile care este si inregistrat, si acum proprietarul ma anuntat ca vrea sa rezilieze contractul pe motiv ca vrea sa vanda garsoniera.
Poate sa rezilieze contractul fara voia ? ce drepturi am eu daca am contract incheiat cu el pana in aprilie 2015? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dodo92 , utilizator 11:28, 8 Iulie 2014
Cititi contractul si veti afla.
Depindencum aveti contractul cu el.
In mod normal nu va poate evacuabdecat daca nu platiti chiria.
Am citit contractul si este stipulat in el ca oricare dintre parti poate cere rezilierea contractului.
Dar eu daca imi gasesc o alta garsoniera pot pleca inainte 1 septembrie? el ma anuntat ca vrea sa rezilieze contractul incepand cu 1 septembrie 2014.
Daca este stipulat in contract ca oricare dintre parti poate cere rezilierea contractului, inseamna ca si dumneavoastra puteti cere rezilierea.
Va multumesc pentru raspunsuri. O zi buna sa aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii reziliere contract (inregistrat legal la administratia financiara) inainte de termen in cazul vanzarii imobilului de catre proprietar nadgob86 nadgob86 Buna ziua, as dori sa stiu care ar fi procedura in cazul in care eu am contract legal inregistrat la administratia financiara valabil pina in decembrie 2015, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract chirie retroactiv mia_livia mia_livia Buna seara.Am auzit pe cineva de curand ca vrea sa rezilieze un contract de chirie retroactiv.Se poate face acest lucru?In ce situatie?Multumesc (vezi toată discuția)
Nerespectarea contractului de inchiriere Kovacs Melinda Kovacs Melinda Buna ziua, Satu in chire. Si propriterul vrea sa rezilieze contractul mai repede decat era scris in contract adica 2021.07.08. Contractul era inchiat prin ... (vezi toată discuția)