avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neglijare minor?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neglijare minor?

buna ziua ! pe scurt...sunt in divort,copilul minor e la mine iar tatal copilului nu de intereseaza de cresterea si nevoile materiale ale copilului,da cate un telefon la 1,2 saptamani.Il pot face cumva responsabil in conditiile in care un divort dureaza foarte mult?Va multumesc!
prin cererea de chemare in judecata cereti si obligarea tatalui sa contribuie la cheltuielile de crestere si ingrijire a minorului
si pana la solutionarea divortului nu pot face nimic?
Buna ziua,
Formulati o cerere de ordonanta presedintiala pentru pensie. Se judeca mult mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, separată de soț,copil minor în îngrijirea mea, am ... furtunaoana furtunaoana Buna seara,separată de soț,copil minor în îngrijirea mea,am tot sperat la divorț amiabil....dar nu e posibil.Nu contribuie cu nimic la creșterea ... (vezi toată discuția)
Sunt separat în fapt de soția mea și cresc singur copilul pe care îl avem. cum o pot obliga să contribuie la cheltuielile cu creșterea lui? Stefan cerbu Stefan cerbu Buna ziua. Am intrebare eu si sotia mea stam separat avem un copil de 4 ani la lasat mie dar nu se mai intereseaza de el ce pot sai fac sa poata contribui la ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala leona777 leona777 va rog frumos sa ma ajutati cu un model de ordonanta presedintiala ptr stabilire domiciliu minor la mine si exercitare exclusiva a autoritatii parintesti. Se ... (vezi toată discuția)