avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Politia Romana , 2014
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Politia Romana , 2014

Ma aflam intr-un club , la care m-am luat cu cineva , am fost scos afara de niste prieteni a acestuia si lovit , am sunat la politie a venit un echipaj , dar se cunostea cu cei din gasca am fost tot eu luat la sectie , lovit in masina , si la politie am inceput sa ma desfasor si eu (sa injur , sa acuz sa.) am fost batut .. si amendat , nu am semnat amenda!! .. Precizez ca am vrut sa filmez dar mi au luat telefonul si mi a fost dat inapoi cand sa plec
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 15:29, 8 Iulie 2014
In ce ar consta raspunsul nostru?
Aveti dreptul de a depune plangere penala impotriva tuturor dar este extrem de greu sa reusiti ceva.
si amenda nu as putea sa o contest dupa ce o sa o primesc acasa?stiu este foarte greu fara dovezi..
Cred ca v-ati raspuns singur (desi nu a existat o intrebare concreta). V-au batut acei tineri, v-au batut politistii... mergeti la IML. Eu vad bataia avand ca obiect lovituri puternice, nu doar simple palme peste gat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost agresat, ce pot face? romaria2012 romaria2012 Buna ziua, Am fost batut de doi tineri langa masina mea de fata cu sotia mea. La sosirea politiei ei au spus ca am sarit primul la bataie. Eu am spus ca ei au ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica BStefan BStefan Buna ziua. In urma unei discutii contradictorii in autobuz,sunt urmarit de 3 persoane (16-17 ani) in zona locuintei. Acestia asteapta sa fiu singur pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Redeschiderea up - procedura legala zapacit zapacit Am avut o anumita problema, un anumit scandal intr-un bar cu un anumit individ. El a sarit la mine la bataie, eu efectiv m-am ferit el s-a lovit. Am fost ... (vezi toată discuția)