Rareori prin sectiunea asta dau cu subsemnatul dar consider ca de data asta se justifica.
Consider ca ar trebui modificat modul in care se cumuleaza numarul de accesari ale profilului personal.
Nu stiu cum si care este diferenta intre un profil consultant si un profil utilizator, eu discut strict d.p.d.v. al profilului de utilizator.
Modificarea sa fie efectuata in sensul ca, numarul de vizualizari ale profilului personal sa fie contorizat numai cu privire la vizualizarile celorlalti utilizatori, nu si in cazul in care imi vizualizez propriul profil.
Consider ca acest fapt conduce la imposibilitatea de a sti cu certitudine numarul de vizualizari pe care profilul tau le-a inregistrat, in prezent, putand numai sa banuiesti cat din cele XX de vizualizari sunt ale utilizatorilor si cate sunt ale minunatei tale persoane.
Cu stima,
Andrei.
P.S. am folosit doi de "X" pentru a nu genera confuzii :D
P.P.S. propun afisarea unui mare sitcky referitor la thread-urile denumite generic "problema". Macar succint sa expuna problema in titlul thread-ului.
Cred ca in cazul consultantilor este deja implementata o astfel de solutie. Nu bag mana in foc ca e asa, dar tin minte ca la un moment dat era pe lista de specificatii de realizat pentru profilul de consultant. O sa facem modificarea si pentru profilul de utilizator. Mi-e greu sa estimez un termen de implementare, dar e pe lista si se va face sigur.
In privinta thread-urilor problema, recunosc ca nu inteleg foarte bine la ce te referi. Poti detalia, te rog?
Pai sunt curios sa aflu, de exemplu, daca exista un subiect in aceasta sectiune care trateaza exact problema pe care doresc sa o evidentiez.
Caut dupa titlu, si nu vad decat denumiri vagi gen ”problema; mare problema; ajutor s.a.m.d.”.
In cuprinsul titlului sa fie pe scurt enuntata problema. Eu am scris ”numar vizualizari profil”, nu ”problema” :">