avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari 6 Iulie 2010
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari 6 Iulie 2010

Tinand cont de parerile dvs, am reorganizat sectiunea "Activitate in comunitate" din profilul de utilizator. Speram ca modificarile pune sectiunea intr-o lumina mai buna si asteptam in continuare feedback de la dvs.

Modificari
- posibilitatea de a urmari numai activitatea utilizatorului sau a prietenilor
- posibilitatea de a filtra dupa tipul de activitate

Va multumim pentru intelegere si feedback

Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
pianistul, administrator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:17, 18 Iulie 2010
Am vazut modificarile. Incepe sa se contureze un "profil" super....numai ca la discutii la care am raspuns "eu" apare mesajul initial si nu raspunsul meu la aceasta discutie....asa cum era initial. E inca in lucru?
Avocatnet.ro este "mereu in lucru" :) ... am rezolvat problema acum 1 minut, ar trebui sa se vada titlul discutiei, data la care a fost deschisa discutia si continutul mesajului.

Va multumim pentru feedback
Rezolvat. Multumesc! :)
A, excelent! Am optiunea "urmareste activitatea mea / prietenilor mei". =D>

Imi place! :)
Textul mesajelor, poate ar fi mai bine sa fie scrise tot cu negru. Acel bleu e putin incomod...

Alte discuții în legătură

Modificare profil utilizator - acum e vizibil si mesajul pentru care s-au acordat aplauze / recomandari Alin Popescu Alin Popescu Stim ca a durat ceva de cand am promis ca o sa rezolvam aceasta problema. Ne cerem scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? ... (vezi toată discuția)
Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)