Tinand cont de parerile dvs, am reorganizat sectiunea "Activitate in comunitate" din profilul de utilizator. Speram ca modificarile pune sectiunea intr-o lumina mai buna si asteptam in continuare feedback de la dvs.
Modificari
- posibilitatea de a urmari numai activitatea utilizatorului sau a prietenilor
- posibilitatea de a filtra dupa tipul de activitate
Sincer, varianta prezentarii site-ului este "super o.k." in acest moment.
Trebuie sa recunosc faptul ca varianta premergatoare, era mai "dificila/neconcludenta", nu ca ar fi fost neperformanta/nepotrivita, am observat insa ca userii prefera ca prezentarea profilului/activitatii sa fie cat se poate de simpla, fara prea multe accesari de optiuni/extraoptiuni performante d.p.d.v. informatic.
Pentru multi useri, "schimbarile prea dese" pot deveni stresante si din cate am observat, din mesajele postate, pentru unii, chiar enervante, acestia uitand faptul ca se incearca tot timpul "schimbari", tocmai pentru ca toata lumea (majoritatea userilor) sa fie multumita.
Partea foarte buna este faptul ca din aceste discutii, a rezultat o forma actuala de prezentare avocatnet.ro, foarte buna (zic eu).
P.S.Mai navighez si pe alte site-uri, forumuri dar sincer, nu cred ca exista concurenta, cel putin din acest punct de vedere...