avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari 6 Iulie 2010
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari 6 Iulie 2010

Tinand cont de parerile dvs, am reorganizat sectiunea "Activitate in comunitate" din profilul de utilizator. Speram ca modificarile pune sectiunea intr-o lumina mai buna si asteptam in continuare feedback de la dvs.

Modificari
- posibilitatea de a urmari numai activitatea utilizatorului sau a prietenilor
- posibilitatea de a filtra dupa tipul de activitate

Va multumim pentru intelegere si feedback

Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
pianistul, administrator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:17, 18 Iulie 2010
:Foarte fain...=D>
felicitari :vishenka:
si multumirile noastre deopotriva :happy::
Buna ziua,

Sincer, varianta prezentarii site-ului este "super o.k." in acest moment.

Trebuie sa recunosc faptul ca varianta premergatoare, era mai "dificila/neconcludenta", nu ca ar fi fost neperformanta/nepotrivita, am observat insa ca userii prefera ca prezentarea profilului/activitatii sa fie cat se poate de simpla, fara prea multe accesari de optiuni/extraoptiuni performante d.p.d.v. informatic.

Pentru multi useri, "schimbarile prea dese" pot deveni stresante si din cate am observat, din mesajele postate, pentru unii, chiar enervante, acestia uitand faptul ca se incearca tot timpul "schimbari", tocmai pentru ca toata lumea (majoritatea userilor) sa fie multumita.

Partea foarte buna este faptul ca din aceste discutii, a rezultat o forma actuala de prezentare avocatnet.ro, foarte buna (zic eu).

P.S.Mai navighez si pe alte site-uri, forumuri dar sincer, nu cred ca exista concurenta, cel putin din acest punct de vedere...

Multumesc frumos :)

=D> =D> =D>
M-am acomodat si eu (!?) cu noile modificari! :P
Observ in profil utilizator niste iconite care inseamna comentariul unui articol, raspuns la o discutie, aprecierea unui articol...

Inteleg ca ele au fost puse acolo pentru a functiona ca filtru pentru diverse actiuni ale utilizatorului. Acum nu sunt functionale.

Vor fi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare profil utilizator - acum e vizibil si mesajul pentru care s-au acordat aplauze / recomandari Alin Popescu Alin Popescu Stim ca a durat ceva de cand am promis ca o sa rezolvam aceasta problema. Ne cerem scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? ... (vezi toată discuția)
Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)