Locuiesc intr-un bloc (la etajul 1 ) unde pe fiecare palier cu exceptia parterului exista uscator .La cumparare cei de la parter nu au primit cheie pentru uscator , si-au asumat acest risc , chiar eu am refuzat parterul tot datorita acestui inconvenient. Pe parcurs unul din vecini a dat cheia pentru duplicat la doua apartamente de la parter fara acordul celorlalti vecini . Spatiul este insuficient , in conditiile in care alti vecini(de pe palier) nici macar nu pot pune o franghie .I-am rugat sa mearga si catre etajele superioare si mi i-am facut dusmani . Oricum eu intentionez sa schimb butucul si sa dau cheia doar vecinilor de pe etaj . Ce ma sfatuiti , mai ales ca nici nu fac curatenie , depoziteaza si alte lucruri pe langa rufe ? Multumesc si asept un raspuns .
Uscatorul reprezinta parte comuna ,care poate fi folosita de catre toti proprietarii de pe scara
In situatia in care proprietarii de la parter nu beneficiaza de uscator,se impune sa analizati cu intelegere si cu toleranta si necesitatea acestora pentru uscator .
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa se implice in solutionare,sa dispuna in comitetul executiv masuri/reguli pentru utilizat partea comuna
In partea comuna=uscator nu se depoziteaza bunuri personale