avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa port
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa port

Detin o societate de transport marfa si de ceva timp am primit o serie de amenzi pt neachitarea taxei de intrare in port.
Mentionez ca sunt intocmite de coordonator in aceesi zi dar cu date diferite de constatare..Termenul de depunere pt contestatii este de 15 zile de la data intocmirii parca.Eu le-am primit pe toate intr-un singur plic, pe data de 10 04 2009,dar au date de savarsire a infractiunii incepand cu luna ianuarie.Sunt legale?Exista vreo modalitate de contestare?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:12, 12 Mai 2009
Plangerea impotriva procesului verbal se face in termen de 15 zile de la comunicare (data in care ati semnat de primirea plicului) si nu de la intocmirea acestora. Pastrati plicul pentru a dovedi data cand au fost comunicate.
Daca aceste fapte au fost savarsite incepand cu luna ianuarie s-a aplicat in termen sanctiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura pentru o amenda comunicata mai tarziu de 30 de zile alexandra_marta alexandra_marta Am primit astazi (stampila postei este din data de 23.09.2009, iar pe scrisoarea in sine in partea superioara, sub serie si numar este trecuta data de ... (vezi toată discuția)
Amenda neplata rovinieta. buna. am uitat cand trebuie sa platesc ... micro40 micro40 Amenda Neplata ROVINIETA. Buna. Am uitat cand trebuie sa platesc Rovinieta deoarece o platesc anual si nu am mai stiut cand expira. Astazi data de ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovinieta aidacamp aidacamp Buna ziua, Va rog sa ma ajutati la rezolvarea urmatoarei probleme: Pe data de 02.05.2011 am primit in cutia postala un proces verbal intocmit pe 14.04.2011 ... (vezi toată discuția)