avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie definitiva, proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie definitiva, proces civil

Am primit prin posta decizia completului ca fiind definitiva, desi mai primisem una de dezinvestire in urma cu o luna. Cererea de trimitere in judecata avea anumite lipsuri, de aceea primisem dezinvestirea; apoi, am platit taxa de timbru, am cerut interogatoriu atat asupra paratului cat si a 2 martori, am descris pe larg problema, paratul fiind functionar public in cadrul primariei, am atasat la dosar deciziile primariei ca avand neconcordante cu realitatea, o amenda cu un nr in care mi s-a specificat de catre ipj ca nu face referire acel nr la persoana mea, am enuntat faptul ca aceasta se supune unor articole penale respectiv abuzul si neglijenta in serviciu ... si totusi mi-au respins cererea. In plus, la ultimul fond, pe citatie, mi s-a cerut sa achit o taxa de 200 de lei dar nu mi s-a specificat pentru ce anume si ce lege sta la aceasta baza. Am platit 100 lei taxa pt daune morale, 20 lei pt reexaminare si ar mai fi trebuit sa platesc alti 200 de lei ... nu stiu pentru ce anume. Daca poate cineva sa ma ajute, daca pot sa mai atac aceasta decizie si totusi, de unde vin acei 200 de lei taxa ? Mentionez ca acum, la ultimul termen din iunie, nu am putut sa stau in acea zi la judecatorie, eram chemat si in alte structuri. Poate daca as fi stat, as fi vorbit acolo mai pe larg, nu pe internet. Ce ma sfatuiti sa fac, avand in vedere ca magistratii au vacanta de vara de-acum ... Tot ce am facut din februarie pana acum a fost in zadar, nu am apucat nici macar sa primesc o intampinare ...
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , utilizator 09:43, 9 Iulie 2014
Uitati-va pe comunicare, la sfarsitul Deciziei si vedeti daca este trecuta vreo cale de atac si in ce timp o puteti face. Succes!
V-a fost anulata cererea in baza art. 200 CPC? daca da, puteti face cerere de reexaminare. In cazul in care nu v-a fost anulata si instanta s-a pronuntat (din moment ce ati spus ca a existat un ultim termen de judecata) puteti ataca hotararea, cu apel sau recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezinvestire marius s marius s Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei: Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU Tip solutie: Încheiere Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare! celentana celentana Buna! Sunt o mama a unui copil de 9 luni, casatorita de anul trecut cu sotul meu. Datorita unor probleme mai grave ce s-au ivit in scurta noastra ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal-permis suspendat Dan_91 Dan_91 Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În temeiul art. 200 alin. (3) NCPC, anulează cererea de chemare în judecată formulată de petentul (eu)în ... (vezi toată discuția)