avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajarea unui contabil cu CIM - determinat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajarea unui contabil cu CIM - determinat

Buna ziua ,
Va rog ajutati-ma cu un raspuns,un IMM neplatitor de tva (deci cu un numar maxim de 9 salariati) poate sa angajeze un contabil pentru luna august ca sa intocmeasca situatii financiare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 9 Iulie 2014
Da, se poate angaja un contabil cu c.i.m.pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cim determinata salariata care cumuleaza pensia cu salariul in institutie publica monica20 monica20 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In cadrul institutiei publice in care lucrez avem o salariata care cumuleaza pensia cu salariul, personal ... (vezi toată discuția)
Avantaj pt. imm-uri? xdx493 xdx493 As dori sa stiu care este avantajul IMM-ului fata de SRL, mi-a explicat cineva foarte vag si fara amanunte. De asemenea, cum as putea inregistra un IMM ... (vezi toată discuția)
Impozit 1% pe venit (micro) pe trimestrul iii? anelisagreeb anelisagreeb Buna ziua, Doresc sa pun si eu in vedere urmatorul lucru. Contabilul mi-a comunicat ca voi plati impozit 1% din venit (firma este micro) pentru toate ... (vezi toată discuția)