avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Profesare administrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Profesare administrator bloc

Te poti angaja ca adminstrator de bloc, avand certificat de absolvire curs de specialitate, la o firma acreditata? Daca, se poate lucra ca administrator, neavand momentan acel atestat de la primarie si urmand sa il obtii ulterior.
Trebuie mers la Primaria locala (birou as. proprietari). Dicutati acolo cand vor avea loc primele examene in vederea obtinerii atestat-ului.
Pot sa va spun ca depinde si de asociatia unde vreti sa va angajati...
Succes!
alin_ceuca a scris:
Te poti angaja ca adminstrator de bloc, avand certificat de absolvire curs de specialitate, la o firma acreditata? Daca, se poate lucra ca administrator, neavand momentan acel atestat de la primarie si urmand sa il obtii ulterior.

Da, se poate daca va angajeaza presedintele asociatiei. Acesta isi asuma raspunderea angajarii oricui.
Am facut curs de specialitate la o firma acreditata, unde am obtinut certificat. M-am inscris si la examenul pentru atestat la primarie...insa, se va da undeva prin septembrie si nu pot astepta atata timp pana atunci......
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2014
alin_ceuca, utilizator
Noi am angajat administrator care inca nu facuse nici un curs, dar a promis ca se inscrie la primul care va incepe. Asa a si facut: a parcurs acel curs, a venit la asociatie cu o adeverinta ca a absolvit cursul. Apoi a mai trecut ceva timp pana a dat examenul de atestat iar atestatul l-a obtinut mult mai tarziu. In toata aceasta perioada omul si-a facut treaba de administrator.
Dar, repet, este decizia celor din asociatie (presedinte, comitet) daca angajeaza pe cineva in aceste conditii.
Cautati locul de munca si discutati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa atestat administrator codan2016 codan2016 va intreb daca este corect, si legal, sa te semnezi la rubrica \"Administrator\" din listele de plata lunare, stiind ca tu nu detii un atestat de administrator ... (vezi toată discuția)
Administrator fara atestat ContSters209808 ContSters209808 Ce sanctiune poate primi asociatia de proprietari sau persoana angajata in functia de administrator in cazul in care nu are atestat ? (vezi toată discuția)