avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Daune 25000 euro
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Daune 25000 euro

Buna ziua. Am incheiat un contract cu o firma de recrutare personal la munca in strainatate.Firma este romaneasca cu administrat/manager strain, dar inregistrata n Romania , cu adresa de Romania In contract scrie ca nu am voie sa incep o alta colaborare cu o alta firma de dincolo in paralel.deoarece sunt pasibila de a plati daune in valoare de 25000 euro firmei de intermediere. Nu e specificat daca pe durata colaborarii cu ei sau si dupa ce am incehiat colaborarea. Daca intre timp am reziliat contractul pot incepe o alta colaborare cu alti parteneri fara a mi fie frica ca ma pot actiona (firma romaneasca de intermediere)in judecata pentru a le plati daune ?O firma de intermediere inregistrata in Ro se supune legilor tarii sau legilor europene? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 10:16, 10 Iulie 2014
acele clauze sunt puse in sensul de a deruta si de a speria pe cel care semneaza un contract ....exact ca primarul .
cei care au emis contractul vor afla de vreo colaborare in paralel , doar daca veti merge la ei la sediu si le veti spune ca ati gasit o firma capabila sa rezolve cerintzele dumneavoastra....daca nu le veti spune nimic , nu vor afla niciodata cu cine mai colaborati!

dumneavoastra ce clauza aveti pusa in caz ca societatea de recrutare nu-si face treaba ?

din punctul meu de vedere , nu vad nici un pericol , este doar o aberatie.

... aberatie, aberatie... dar si daca afla?!!?#-o

clauza este perfect legala !
Car3men a scris:

... aberatie, aberatie... dar si daca afla?!!?#-o

clauza este perfect legala !

Si dupa expirarea contractului? Cat timp? Eu nu am semnat contract cu alta firma doar am purtat discutii. Ma poate actiona in judecata pentru asta?

puneti si dumneavoastra aceeasi clauza daca societatea respectiva nu-si indeplineste conditiile contractuale, asa cum ati dorii .

clauza perfect legala este cam ....abetanta doamna/domnule avocat Car3men. asa duce spre extemism....adica nu sunt de luat in seama deoarece tariesc numai si numai din clauze.

de aflat de vreo alta colaborare doar daca pot proba .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii intr-un contract de consultanta in afaceri dumitrasculoredana dumitrasculoredana Buna ziua! Avem o firma noua, caen 7022 si primul contract de consultanta. Prestarile concrete au fost: -stabilirea intalnirii intre doua societati, una ... (vezi toată discuția)
Probleme mari Velvet.Hd Velvet.Hd Buna seara tuturor. Lucrez de 12 ani intr-o societate f. mare ,la un punct de lucru ( in alt oras),impreuna cu sotul meu( doar noi 2).Posturile pe care lucram ... (vezi toată discuția)
Contract pityu pityu Buna ziua . Angajatorul are dreptul sa introduca in contracte incheiate cu toate firmele cu care colaboreaza urmatoarea criteriu? \"Beneficiarul se obligă ... (vezi toată discuția)