avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... calitate de intervenient
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

calitate de intervenient

În urma unui accident auto din culpă comun în care am fost implicat, am primit o comunicare în calitate de intervenient, prin care mi se aduce la cunostintă faptul că sub sancțiunea decăderii din dreptul de a mai depune probe și de a invoca excepții, am obligația de a depune întâmpinare. Menționez că accidentul a fost constatat pe cale amiabilă stabilindu-se culpa comună,celălalt conducător auto reparând mașina pe asigurarea RCA a mea iar eu am reparat-o pe cont propriu. Ce trebuie să fac?
Care este obiectul cauzei? Cine este reclamant si cine este parat? Prea putine informatii...
Formulati si depuneti intampinare conform comunicarii instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! care este rolul unei persoane intervenient intr-un ... leonardy44 leonardy44 buna seara! care este rolul unei personae -intermitent intr un dosar? multumesc! (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru o dauna desi am polita rca ionut1919 ionut1919 pot fi dat in judecata pt o dauna desi am polita rca ? am fost sunat de cel pe care l-am tamponat acum cateva luni si mi-a zis ca vrea sa recupereze dauna de ... (vezi toată discuția)
Citare intervenient fortat. A1994 A1994 Buna, In data de 16.10.2015 am avut un accident cu un taxiu, eu am fost de vina si i-am dat asigurarea mea. Astazi am primit un plic ca mi se solicita citarea ... (vezi toată discuția)