avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces de evacuare suspendat, solicitare a copiei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces de evacuare suspendat, solicitare a copiei cererii din dosar

Buna seara.Pe data de 8 iulie am avut un proces de evacuare cu niste chiriasi , care spre surprinderea mea s-a suspendat #-o : citez :Solutia pe scurt: Suspendă judecarea cauzei în baza art. 413 alin. 1, pct. C.p.c.
Document: Încheiere - Suspendare .Citind articolul am dedus ca ar fi din cauza unui proces asupra mea cu OBIECTUL- pretentii de imbunatatiri asupra imobilului(ceea ce nu e adevarat ,X-( Asa de multe imbunatatiri i-a facut casei in ultimi 28 ani incat se vede caramida ,parchetul se lasa si numai fisuri pe pereti .Oare cand m-a chemat in judecata nu i s-a cerut dovezi(probe) sau o cred pe cuvant ? Ce ar trebui sa fac incat sa accelerez un pic lucrurile sa nu ma prinda Craciunul ;))? Mi s-a cerut o copie a actiuni de suspendare din dosar ,avocatul poate sa o scoata de la arhiva sau trebuie sa mearga (imputernicitul meu) deoarece sunt plecat din tara ? Ms anticipat , o seara placuta-n continuare
La dosar are acces atat avocatul dvs, daca are delegatia depusa in dosar, cat si mandatarul imputernicit prin procura.
In privinta judecarii procesului de evacuare, nu puteti decat sa asteptati solutionarea celuilalt dosar, acesta fiind motivul suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces augustin39 augustin39 Bună seara O întrebare am și eu scurta și la obiect Am avut astăzi proces la curtea de apel pitești ...încheiere de ședință scrie ... (vezi toată discuția)
Stramutare partaj Lylyca Lylyca Pentru ca doreste sa tergiverseze judecarea partajului, fostul sot dupa ce a recuzat instanta de judecata, cererea fiindu-i respinsa , acum ... (vezi toată discuția)
Nelămurire in cadrul unei suspendări facultative 413/1 repunerea ... Antik Antik Nelămurire In cadrul unei suspendări facultative 413/1 repunerea pe rol se face prin încheiere cu citare ? In cauza este vb.despre o suspendare ... (vezi toată discuția)