avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stramutare partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stramutare partaj

Pentru ca doreste sa tergiverseze judecarea partajului, fostul sot dupa ce a recuzat instanta de judecata, cererea fiindu-i respinsa , acum solicita stramutarea procesului.
Judecarea este suspendata. Am vrut sa vad dosarul dar nu mai am acces la el. Nu stiu ce a invocat in cererea de stramutare si unde a depus-o ( ar putea fi si in dosar?), pentru ca ash vrea sa shtiu cum a fost motivata.
S-a mentionat in hotararea ultimei sedintze ca eu m-am opus admiterii cererii avocatei reclamantului – parat reconventional.
Hotararea a fost data cu recurs cat timp dureaza suspendarea cursului judecarii procesului.
Recursul se refera la suspendarea judecarii sau la faputul ca nu doresc stramutarea , deoarece dupa art.37 din c.p.c. nu shtiu ce motive ar putea fabrica.
Ma avantajeaza sa fac recurs sau ashtept sa vad cum decurg lucrurile?
Va rog sa ma credeti ca nu-mi permit sa satu cu mainile incrucishate.
Multzumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:26, 11 Mai 2010
Cererea de stramutare este formulata la Inalta Curte de casatie si justitie de la Bucuresti, verificati pe site-ul acesteia nr. de dosar si termenul de judecata; va puteti prezenta si dvs. la termen pentru a va sustine punctul de vedere cu privire la respectiva cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Abuz - pronuntare cu toate ca am cerut stramutarea SC QCERT SRL SC QCERT SRL Am cerut amânarea cauzei și am arătat că am cerut strămutarea cauzei. Instanta s-a pronunțat - fără a citi documentele depuse de ... (vezi toată discuția)
Suspendare (intrebare) Lylyca Lylyca Inca ceva, va rog frumos. Daca suspendarea se accepta si stramutarea nu procesul se reia : 1de unde a ramas, sau de la inceput? 2 reluarea judecatii ... (vezi toată discuția)