avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Daca am nascut la data de 05.09.2012, am optat pentru concediu de crestere copil pana la varsta de 2 ani, trebuie sa ma intorc la munca cu o luna inainte de a implini copilul 2 ani si sa-si ia tatal o luna de concediul de crestere copil sau pot sa reincep munca cand face copilul 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:50, 10 Iulie 2014
1. Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil (CCC) atunci dvs. veti beneficia de indemnizatie pentru CCC pana inclusiv in ziua de 05.09.2014.

2. Daca tatal indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC atunci, fie ca intra sau nu cel putin o luna in CCC, dvs. veti primi indemnizatie pentru CCC numai pana inclusiv in ziua 05.08.2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Monica21 Monica21 Urmeaza sa nasc luna aceasta si sunt detasata de aproape 2 ani la o institutie. As vrea sa ma intorc cat mai repede la munca insa societatea la care sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului - lege noua pentru tata ionutr81 ionutr81 buna ziua, recent a aparut o lege inc e priveste cresterea copilului ce mentioneaza ca ambii parinti trebuie sa participe activ si cat de cat proportional la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil utilizator86 utilizator86 As dori sa va intreb daca dupa revenirea din concediu crestere copil mi se poate acorda concediu de odihna pentru acea perioada de 1 an si 11 luni. Cand ar ... (vezi toată discuția)